Huisartsencentrum "de zwaai" – Veenendaal
Huisartsencentrum "de zwaai" Synagogestraat 6 3901 TS Veenendaal
Spoed Toets 1

Welkom bij Huisartsencentrum ”de zwaai”

Welkom op de website van Huisartsencentrum “de zwaai”. Op deze site vindt u informatie over ons centrum, onze medewerkers en ons zorgaanbod. Verder kunt u op deze site terecht voor tips over uw gezondheid en het laatste zorgnieuws. 

Binnen Huisartsencentrum “de zwaai” werken vijf huisartsen samen onder één dak. De huisartsen – de heren Van de Haar, Bos, Peypers en Van Wijk én mevrouw Blokland – zijn verdeeld over drie praktijken met ieder een eigen patiëntenpopulatie. In totaal dragen wij zorg voor ruim 10.000 inwoners van Veenendaal. Kwaliteit staat daarbij voorop. En de patiënt centraal. Om die reden werken wij intensief samen met andere partijen binnen de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg.  Door samen te werken (binnen én buiten ons centrum) denken wij – ook in de toekomst – de kwaliteit én de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen.

Maatregelen m.b.t. corona

Heeft u koorts en/of luchtwegklachten? Doe – in ieder geval – een thuistest! Kom met dergelijke klachten nooit zomaar naar de praktijk, maar neem altijd eerst telefonisch contact met ons op (via de reguliere telefoonnummers).

Verder blijven de volgende tips bruikbaar:
  • Was uw handen vaak met zeep;
  • Nies en hoest in uw elleboog;
  • Ga niet op bezoek bij anderen wanneer u klachten heeft die kunnen wijzen op corona (verkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts).

MijnGezondheid.net

Onze praktijken maken gebruik van MijnGezondheid.net. Daarmee bieden wij u een aantal handige én veilige online diensten:

  1. herhaalmedicatie aanvragen
  2. een vraag stellen aan uw huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistente
  3. uw laboratorium uitslagen inzien (bloeduitslagen)
  4. een deel van uw medische dossier inzien

Online regelen 

Inschrijfformulier downloaden Let op: onze huisartsen hebben niet altijd ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. Wij vragen u daarom telefonisch contact op te nemen met de praktijk van uw keuze, vóórdat u het inschrijfformulier download en invult. De assistente kijkt graag voor u na of inschrijving op dat moment mogelijk is.


    Recepten aanvragen praktijk van Wijk

   Recepten aanvragen praktijk Bos & Peypers

   Recepten aanvragen praktijk Van de Haar